Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Divaanisohvat ja kulmasohvat

6 tuotetta 1 kaupasta

Divaanisohva tuo lisämukavuutta kotiisi

Kunnollinen divaanisohva on mukava istua ja tarjoaa pehmeän alustan myös makoilua varten. Huonekalut.fi tarjoaa sinulle mahtavan valikoiman erilaisia sohvia, joista löydät varmasti mieleisesi. Tärkein valintakriteeri sohvaa valitessa on sen koko. Liian suuri sohva tekee olohuoneesta ahtaan, kun taas liian pieni saattaa vaikuttaa orvolta. Lisäksi kannattaa miettiä, montako ihmistä sohvalle tulisi mahtua istumaan.

Oikean divaanisohvan valinta

Divaanisohvat näyttävät ylellisiltä ja ne on usein myös valmistettu ylellisistä materiaaleista. Makoile kuin antiikin Rooman ylimystö yhden hengen divaanilla tai ota koko perhe mukaan ja osta suuri kulmadivaani. Pintamateriaalia miettiessä kannattaa ottaa huomioon se, kuinka kovaa kulutusta sohvan tulisi kestää. Nahka on kestävä materiaali, mutta esimerkiksi lemmikkien kynnet saattavat naarmuttaa sitä, mikäli niillä on pääsy sohvalle. Kangas on ihanan pehmeää, mutta esimerkiksi lapsiperheissä sohva saattaa suttaantua helposti pienten leikkiessä. Tähän toimii ratkaisuna myös sellaiset mallit, joissa on irrotettavat ja pestävät päälliset. Valittuasi rungon mallin ja haluamasi pintamateriaalin, ei sinun tarvitsekaan tehdä muuta kuin valita itsellesi mieluisa väri.

  • Tarkista tuotteen mitat huolellisesti
  • Ota selvää eri pintamateriaaleista

Divaanisohva kätevästi kotiin verkosta

Divaanisohvat tuodaan yleensä muutenkin kotiisi kuljetettuina, joten ne on helppo ostaa myös suoraan kotoa käsin! Mittanauha on ystäväsi, sillä kannattaa varmistua siitä, että sohva todellakin sopii sille valitulle paikalle. Oikean sohvan valittuasi on hintavertailun aika. Kiinnitä huomiota eri kauppojen toimitus- ja palautusehtoihin, sillä niin saat aina ehdottomasti halvimman hinnan ja vältyt mahdollisilta ongelmilta. Kun olet löytänyt unelmasohvasi, ei sinun tarvitse tehdä muuta kuin tehdä tilaus ja tilausvahvistuksen saatuasi voit jäädä odottamaan toimitusta.

Siirry alkuun