Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Cane-line
Fredericia
Gubi
HAY
Jotex
Kartell
Menu
Muuto
Nordform
Normann Copenhagen
Petite Friture
Skagerak
Tolix
Woodnotes
Woud
By Lassen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Baarituolit & -jakkarat

522 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Pidä juhlat ystävien kesken tai kutsu oma rakkaasi viettämään mukavaa iltaa kanssasi kotonasi. Rento ja tunnelmallinen ilta rakentuu hyvän seuran, herkullisen ruoan ja maistuvan juoman ympärille. Olennainen ja välttämätön osa viihtymistä on näyttävät ja mukavat huonekalut sekä tunnelmallinen ja oikeaan fiilikseen virittävä sisustus. Baari-iltaan valmistautuminen tai sen viettäminen kotona on mahtava idea ja kaiken kruunaavat upeat baarituolit, jotka voi hankkia kätevästi verkosta.

Hanki baarijakkarat mukavaan iltaan

Viikonlopun mukavat juhlat ystävien kera antavat energiaa pitkälle eteenpäin. Tunnelmaan kuuluvat baarituolit ja baaripöytä luovat aitoa tunnelmaa. Pieneen tai pienehköön keittiöön ovat baarituolit kompakti vaihtoehto, sillä ne auttavat kätevästi tilan säästössä. Opiskelijan tai yksin asuvan taloudessa baarituoli ja -pöydät toimivat kätevinä tilanjakajina ja jakkara on kätevä kantaa lieden eteen vaikkapa joulupuuroa keittäessä. Baarituolit ja -pöydät voivat olla puusta kuten koivusta ja tammesta valmistettuja tai niissä voi olla näyttävä yhdistelmä nahkaa ja kromia. Useimmissa baarituoleissa on tavallisesti vahvistettu niska- ja selkäosa sekä säädettävä korkeus. Kokonaan puusta valmistetussa tuotteessa ei ole säädettävää korkeutta, vaan tuoli täyttää tietyt sille asetetut mitat. Aidosta puusta kuten tammesta tai koivusta valmistettu tuote on öljyttävä, jotta puu säilyy kauniina eikä se kuivu. Kovapuukalusteiden öljyäminen suoritetaan yleensä 2-3 kertaa yhden kesäkauden aikana. Osta näyttävät baarikalusteet helposti ja kätevästi verkosta.

  • Tyylikkäät baarikalusteet viimeistelevät kodin sisustuksen
  • Näyttävät keittiön katseenvangitsijat saat netistä

Keittiön sisustukseen saat tyylikkäät kalusteet verkosta

Baarijakkara on tyylikäs lisä sisustukseen. Charles Ghost -baarijakkara on ehdoton nuorekkaan ja trendikkään yksilön valinta. Näyttävän baarijakkaran saat valintasi mukaan läpinäkyvänä tai värillisenä polykarbonaatista valmistettuna. Tuote sopii loistavasti myös katettuun ulkotilaan, mutta se ei kestä ollenkaan pakkasta. Tuolia saa kolmessa eri koossa ja monissa eri väreissä. Verkosta ostaessasi voit itse valita maksu- ja toimitusmenetelmän sivuilla olevista vaihtoehdoista. Baarijakkara on keittiön klassikko, jonka halutaan erottuvan. Lisäksi baarijakkara toimii katseenvangitsijana kodissa kuin kodissa.

Siirry alkuun