Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Jotex
Nordform
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Baaripöydät

12 tuotetta 1 kaupasta

Ruokapöytä on jokaisen kodin sydän, jonka äärelle kokoonnutaan yksin, ystävien tai perheen kesken. Ruokapöydän hommaa toimittaa joskus baaripöytä, joka voi olla tilava ja korkea. Pienen keittiön upea vetonaula on tyylikäs ja korkea baaripöytä, joka tarjoaa mukavaan yhdessäoloon ja ruokailuun aivan uutta tunnelmaa. Baaripöytä on suosittu ja tilaa säästävä huonekalu, jota on saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa.

Baaripöytä pelastaa pienen keittiön

Baaripöytää valitessa kannattaa ottaa huomioon kodin muu sisustus. Baaripöydät ovat tyypillisesti kahden tai neljän hengen pöytiä, mutta myös suurempia pöytiä on saatavilla. Perinteiset baaripöydät ovat suorakulmion mallisia, mutta on olemassa myös tyylikkäitä neliöitä ja joistakin baaripöydistä löytyy kansilevyn alta tyylikkäät laatikot. Verkossa valittavina on myös pyöreitä baaripöytiä isompiin tiloihin sekä lasikannella varustettuja ja korkeakiiltoisia pöytiä. Ruokapöytänä päivittäin käytettävän pöydän pitää olla muuhun kalustukseen sopiva ja mielellään kooltaan säädettävä. Istumamukavuuden täytyy olla kunnossa, sillä ruokapöydän ääressä vietetään päivittäin joskus runsaasti aikaa ja istutaan kerralla pitkään. Baaripöytä on käytännöllinen huonekalu, jonka hankit kätevästi netistä.

  • Baaripöytä sopii monenlaiseen sisustukseen
  • Baaripöytään sopivat tuolit muodostavat kokonaisuuden

Osta kätevä baaripöytä parhaaseen hintaan nettikaupasta

Ystävien kanssa vietettävä viikonloppuilta tarjoaa parasta iloa ja tunnelmaa. Tärkeitä ovat mukava seura, herkullinen ruoka ja hyvä juoma. Tunnelmaan sopiva musiikki ja kodinsisustus kohottavat tunnelmaa. Tyylikäs netistä hankittu baaripöytä tuoleineen kutsuu viihtymään ja nauttimaan lämmittävää kaakaota, perinteistä kahvia tai vaikka tilaisuuteen valmistettuja drinkkejä. Juhlatilanteissa on hyvä varata kaikille vieraille baaripöytään sopivat lasit ja lautaset sekä juhlarekvisiittaa. Baaripöydän toimitustavan ja maksumenetelmän valitsee aina asiakas itse jokaisen nettikaupan omilta kotisivuilta saatavilla olevista vaihtoehdoista.

Siirry alkuun