Huonekalut netistä

Aurinkovarjo on ihmisen paras ystävä aina silloin, kun tarvitaan välitöntä suojaa sateelta ja auringon kuumalta paahteelta. Jokainen voi nyt nauttia kesäisestä päivästä aivan niin kuin haluaa tyylikkään aurinkovarjon suojassa. Aurinkovarjoihin on saatavilla myös niin sanottuja sivuvarjoja ja pöytiin liitettäviä malleja. Aurinkovarjojen tyylikäs muotoilu, erittäin korkea laatu ja ennen kaikkea mukavuus tekevät jokaisesta kesäisestä lepohetkestä todella unohtumattoman.

Aurinkovarjoja on tarjolla jokaiseen makuun

Aurinkovarjoja löytyy moneen makuun. Tuotteiden tiedot, värit ja mallit ovat selkeästi esillä myös tarkkoina tuotekuvina. Aurinkovarjon tärkeisiin ominaisuuksiin kuuluu myös suojaaminen auringon UV-säteilyltä. Saatavilla on myös upeita riippuvia auringonvarjoja, joissa varjon jalkaa voi itse säätää, jolloin se ei ole niin sanotusti "tiellä" niin kuin perinteisissä varjoissa. Auringonvarjot ovat materiaaliltaan aina vettä hylkiviä, joten lämmin kesäsade ei nautintoa haittaa. Varjot ostat kätevästi verkosta juuri silloin kun haluat. Valitessasi aurinkovarjoksi paviljongin, teet puutarhastasi kertaheitolla todella näyttävän ja viihtyisän paikan, jossa on mukavaa nauttia kesästä. Paviljonkiin kuuluva tuotepakkaus sisältää aina seinät, katon ja hyttysverkon.

  • Verkkokaupassa näet heti tuotteen saatavuuden
  • Tuotetiedot saa esiin tuotetta klikkaamalla

Aurinkovarjot verkosta suoraan kotiisi toimitettuna

Miten helppoa ostaminen nykyään onkaan, sillä verkossa teet ostokset juuri silloin kun itse haluat. Aurinkovarjot voi ostaa hyvissä ajoin valmiiksi kesää ajatellen ja tuote toimitetaan valitsemallasi tavalla suoraan kotiisi. Nettikaupan asiakkaana valitset itse mieleisesi toimitustavan. Valinnan vapautta voi toteuttaa myös maksutavan valinnassa, eli maksaako verkkopankissa, luotto- tai pankkikortilla vai kotiin lähetettävällä laskulla. Kivijalkakauppojen ahtaat käytävät ja tyhjät hyllyt ovat historiaa, sillä nykynainen tai mies ostaa kätevästi verkosta. Kanta-asiakkaana saat myös aina tietoa parhaista tarjouksista suoraan sähköpostiisi.

Siirry alkuun