Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Aurinkotuolit ja vuoteet

1 tuote 1 kaupasta

Auringossa on mahtava makailla ja varsinkin jos alla on kunnon aurinkotuoli. Silloin arjestakin tulee yhtä juhlaa. Tuoleja on monenlaisia ja erilaisilla pehmusteilla niistä on helppo saada juuri itselleen täydellisesti sopiva. Rentouttavalla ja hyvää oloa henkivällä aurinkotuolilla ei auringon kallisarvoisista säteistä mene yhtään hukkaan. Kunnon aurinkotuoliin kannattaa panostaa, jotta tavallinen takapihakin muuttuu lomaparatiisiksi.

Millainen on hyvä aurinkotuoli?

Mitä aurinkotuolin valinnassa tulee ottaa huomioon? Kannattaa ottaa huomioon se, että miten suuren aurinkotuolin tarvitsee. Takapihalle laitettavat aurinkotuolit voivat hyvin olla hieman jykevämpää tekoa kuin rannalle mukaan otettavat. Mikäli niitä kantaa mukanaan, on silloin etuna, että ne ovat kevyitä ja kokoontaitettavia. Materiaalin pitäisi olla helposti puhtaana pidettävä, sillä rannalla siihen voi joutua vaikkapa aurinkorasvaa. Kunnon tuolissa on hyvä säätömahdollisuus, jotta selkänojan saa juuri haluamaansa asentoon. Toiset pitävät enemmän patjamallisista auringonottoon tarkoitetuista alustoista. Väreissäkin ovat hyvin edustettuna perusvärit, kuten musta, valkoinen, ruskea sekä harmaa. Tuoleissa on usein käytetty valmistusaineena puuta, muovia sekä metallia.

  • Valitse aurinkotuoli säätömahdollisuudella
  • Hanki helposti puhtaana pidettävä materiaali

Netistä löytyvät parhaat aurinkotuolit

Parhaat aurinkotuolit löytyvät netistä, sillä siellä on laaja valikoima. Tuoleja löytyy joka makuun ja niitä on myös helppo selailla nettisivuilla. Hintavertailu kannattaa, ja se on myös tehty hyvin yksinkertaiseksi. Hinnat, nettikauppa, jossa tuote on myynnissä, sekä toimituskulut ovat esillä heti tuotekuvan alapuolella. Haluamaansa tuotetta klikkaamalla saa esiin vielä lisää tietoa. Tuotteiden saatavuus, toimitusmaksut sekä -ehdot on hyvä lukea läpi. Tuolit saa helposti klikkaamalla ostoskoriin ja maksutavan valinnan jälkeen saa alkaa jo odottelemaan tuotteen toimitusta. Kaikkien kannattaa ehdottomasti kokeilla nettikaupasta ostamista.

Siirry alkuun